Geitezitting Rimmesjtok

Geitezitting Rimmesjtok

Wij als bestuur van de Geitezitting willen ons even aan jullie voorstellen:
Petra van Wijk, Jacqueline Pirnay, Miriam Schwanen, Yolanda Pricken en Yvonne Pleijers.

Op 14 november 2010 heeft in de geschiedenis van café A gen Ing de eerste Geitezitting (dameszitting) plaats gevonden.

Het programma duurde van 11.11 uur tot 15.00 uur en was voor alle dames vanaf 16 jr. toegankelijk.
Nadat iedereen gearriveerd was (beetje laat maar dat gaat volgende keer vast beter) kon de deur gesloten worden en werd het programma gestart met een optreden van onze eigen MARIA’s met het ‘Geitenlied’. Nadat zij de spits hadden afgebeten kwam de stemming er goed in en zette Mesjieu Maurice (samen met de Maria’s) de tent op z’n kop!

De Promi-Bröör, geen onbekenden in Reijmerstok, wisten op het enthousiasme in te spelen en maakte er een geweldig show van.

Voor de Jubranco’s was het even moeilijk om dit te overtreffen maar toch wisten ze met hun lederhosen de dames ‘aon de geng’ te krijgen.

Madame Gisela

Madame Gisela


Hierna konden de dames even bijkomen. Het was pauze. Tuurlijk werden ze tijdens de pauze verwend met muziek van DJ Huub. Het bestuur had een lekkere lunch klaar gemaakt en de dames lieten het zich goed smaken. Vooral ‘de botteram mit spek en ei’ was favoriet.

Nadat iedereen weer op krachten was gekomen werden de dames verrast door niemand minder dan onze eigen Frans Croonenberg. Zijn succes was zo groot dat hij de dames letterlijk moest ontvluchten en zijn miniconcert vervolgde vanachter de bar. Na enkele zugaben moest hij plaats maken voor de laatste act van die middag nl; Madame Gisela.

Tijdens deze act werden alle dames compleet verrast. Madame Gisela vermaakte iedereen met haar komische imitaties van bekende artiesten en overrompelde iedereen met haar geweldige kleding. Sommige dames waren hiervan emotioneel erg ontroerd. Een super act dus!!! Een betere afsluiter konden we niet hebben.

bestuur geitezitting

bestuur geitezitting

Voor diegene die alweer enthousiast worden bij het lezen van dit verslag;

Het is een feit; de eerste Geitezitting was een succes!

De volgende Geitezitting vindt plaats op zondag 13 november 2011. Wees er op tijd bij want vol = vol

Via www.durchduujerkes.nl houden we jullie op de hoogte!