Op 13 november 2011 heeft de Geitezitting voor de tweede keer plaats gevonden in café A Gen Ing. Het programma begon weer om 11.11 uur.

Nadat de deur gesloten werd voor de heren konden we beginnen en werd Yolanda tijdens de opening aangenaam verrast door Baron von Kütersteenweg (Hen Hutzemakers). Deze was door de organisatie verkeerd ingelicht en kwam een lezing geven over de komkommerteelt! Gelukkig had hij ook wat connecties in de carnavals wereld en werd zijn voordracht muzikaal ondersteund door o.a Beppie Kraft (Maurice Wouters), Duitse schlager en als klap op de vuurpijl Right said Fred met I’m too sexy…

De stemming zat er nu gelijk goed in en Cést La Vie wist met hun Limburgse en Duitse toppers dit goed door te voeren tijdens hun optreden dat hierop volgde.

Bijna ondenkbaar maar Eric Cruts wist er met zijn enthousiasme nog een schepje bovenop te doen. De tent stond ‘op zijn kop’ met zijn megahit “Boe is dat Feeske?” Het trio Neet Kapot te Kriege moest hard werken om de dames (die intussen al behoorlijk vermoeid waren) in beweging te houden. Het lukte en ook dit optreden was een daverend succes. Hierna was het tijd voor pauze. De inwendige mens werd versterkt en werd even bijgekletst.

Veel tijd hiervoor was er niet want Frans Croonenberg wist tóch weer de voetjes van de vloer te krijgen en het café werd omgetoverd in één grote polonaise. Na enkele ‘zugabes’ moest Frans met pijn in het hart afscheid nemen en plaats maken voor de laatste act van de middag René Eshuijs (ja, ja, de broer van..) Deze wist er op zijn beurt een mega feest van te maken met zijn Hollandse toppers. Niemand ontkwam eraan om mee te doen en het dak ging eraf!

René vond het zelf ook reuze gezellig en gooide er nog een paar hits tegenaan met als gevolg dat de heren bij aankomst in het café ook nog een graantje konden meepikken. We denken dat we niet overdrijven als we zeggen dat deze zitting super geslaagd was en willlen dan ook iedereen langs deze weg nogmaals bedanken voor hun komst. Door jullie enthousiasme kunnen we met méér dan een goed gevoel terug kijken op de tweede Geitezitting van Rimmesjtok.

Wij verheugen ons nu al op de derde Geitezitting die volgend jaar gaat plaats vinden op zondag 18 november 2012 van 11.11-15.11 in café A Gen Ing in Reijmerstok

Bedankt!

Het bestuur van de Geitezitting
Petra, Yvonne, Miriam, Yolanda

Meer foto’s zien? Klik deze link voor de rest van de foto’s van de tweede geitezitting.