Toen de Durchduujers een penningmeester zochten als opvolger voor Ed Kleijnen werd Eric Lemlijn bereid gevonden om die job wel op zich te nemen. Alleen penningmeester is Eric zeker niet geweest. Hij nam al snel de muziek tijdens de zitting, de optocht, en op het Kindervakantiewerk voor zijn rekening. Hij kwam op het idee om een fototoestel aan te schaffen en van al de activiteiten foto’s te maken en die hij vervolgens in `A gen Ing` presenteerde. Ook zijn idee om met sponsoren te gaan werken heeft de Durchduujerkes zeker geen windeieren gelegd.

[joetjoep-post]M4CXTuWAmTs[/joetjoep-post]

Dat hij een echte carnavalist is toont hij elk jaar weer in de optocht. Met zijn groep zorgt hij er altijd voor dat de optocht niet te vroeg is gedaan, want zij betrekken steeds alle publiek bij hun nummer.

Penningmeester van de Durchduujerkes en de Remmerstokse Carnavalsschlagers heeft blijkbaar iets met elkaar. Eric´s voorganger Ed is er mee begonnen en heeft voor de eerste drie de teksten geschreven. Dat waren toen nog nummers op bestaande muziek en heel amateuristisch opgenomen.

Eric heeft de laatste drie voor zijn rekening genomen en bewust gekozen om die met kinderen en die van 2010 en 2011 zelfs met de hele jeugdraad op te nemen. Niet alleen zijn het fantastische schlagers maar och van een geweldige kwaliteit.

Eric is per 1 oktober 2010 gestopt als bestuurslid bij de Durchduujerkes, Eric is al een tijdje kerkmeester en zorgt onder andere voor het parochiecontact. Een blad dat heel belangrijk is voor de Reijmerstokse verenigingen.