Wij bieden alle kinderen die op de basisschool in Reijmerstok in groep 7 of 8 zitten of woonachtig zijn in Reijmerstok en Terlinden en elders vergelijkbaar onderwijs volgen, de mogelijkheid om lid te worden van onze jeugdraad.

Gaarne zouden wij willen vernemen of uw kind lid wil worden van de jeugdraad.

Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel gaan wij er van uit dat uw kind in het bezit is van een zwarte spijkerbroek en een wit overhemd of blouse.

Binnen de jeugdraad zijn er 2 bijzondere functies, namelijk die van president en nar. Alle kinderen van de jeugdraad komen hiervoor in aanmerking. Opgave hiervoor kan via het aanmeldingsformulier. Zijn er meerdere kandidaten voor president en/of nar, dan wordt op de generale repetitie onder de kandidaten geloot.

Kinderen die woonachtig zijn in het kerkdorp Reijmerstok (Reijmerstok en Terlinden dus) kunnen zich opgeven voor prins of prinses.

Het bepalen van wie prins of prinses wordt gebeurd via een loting onder de ouders die hun kind hiervoor opgeven. Over de datum van de loting ontvangt u nog nader bericht.

Ook aan prins of prinses worden zijn in principe geen kosten verbonden.

Wij dragen zorg voor de cape, scepter/kroontje, ereplaat, onderscheidingen, prinsenwagen, snoep voor de optocht en consumpties tijdens de activiteiten.

Als ouders dient U alleen zorg te dragen voor de kleding onder de cape

(Prins: gilet/ hemd/broek en Prinses: kleed,/schoenen/handboeketje), waarvoor u een tegemoetkoming ontvangt van € 45,–. Zoals gezegd zijn alle andere kosten voor rekening van de stichting.

Heb je belangstelling neem dan contact op met

Jos Hendriks

De Reijmer 12

6274 NB Reijmerstok

Tel: 043-4572026 of 06-25057161

Email: info@durchduujerkes.nl

NB: Klik hier als je de originele brief wilt inzien…