Persbericht: In een tot het Wilde Westen omgebouwd gemeenschapshuis “A gen Ing” werden Lars en Zoë Hupperichs uitgeroepen tot het 20e Prinsenpaar van de Durchduujerkes in Reijmerstok.

Lars en Zoë wonen in de Reijmer en zijn de tweeling van Carol en Ruud Hupperichs. Hun zus Eline was reeds Prinses in 2012.

De hoogheden bij de Durchduujerkes worden via loting bepaald en nog nooit werd een tweeling Prins en Prinses bij de Durchduujerkes.

Voetballen is de lust en leven van Lars, of het nu is in de tuin, op straat of bij E1 van BMR. Dansen en zingen zijn de hobby’s van Zoë en dat liet ze op de zitting in een aantal optredens ook nadrukkelijk zien.

Het nieuwe Prinsenpaar gaat in de carnaval voorop met de nieuwe schlager “Carnaval in Remmersjtok” geschreven door Maurice Geron. Zij worden ondersteund door President Merlijn.

De receptie van het Prinsenpaar is op vrijdag 13 februari om 19.33 uur in gemeenschapshuis “A gen Ing” met aansluitend de opening van de Carnaval in Reijmerstok met o.a. Big Benny.