Nog niet zo lang geleden, op zondag 23 januari 2011, vond op locatie De Puthof de allereerste Hierezitting van Reijmerstok plaats, georganiseerd door de “Vereniging Evenementen Vrienden Reijmerstok”. Alle mannen vanaf 16 jaar en ouder van Reijmerstok en omgeving waren uitgenodigd.

Om 11 uur was de start met ontbijt (spek en ei). Aansluitend optredens van o.a. Henk en Ton (Jansse Bagge), Jan Strike buute, Mix dans/show. Sjef Reumers, onze eigen Maria’s, Frans Croonenberg en Angelina.

Maar hoe goed is dit evenement nu eigenlijk bevallen? Het bier zal ongetwijfeld rijkelijk gevloeid hebben en er zal uiteraard heel wat gelachen zijn die dag. Maar toch, het lijkt stil achteraf… wellicht onder het motto:

“What happens in Reijmerstok, stays in Reijmerstok”

Zelf ben ik er niet bij geweest vanwege ons nieuwe en pasgeboren Durchduujerke, dus ik moet afgaan op wat anderen ervan zeggen. Links en rechts hoor ik zeer positieve geluiden, met hier en daar een goedbedoelde opmerking ter verbetering, wellicht voor een volgende keer. Maar goed, het zou natuurlijk het mooiste zijn als deze geluiden uit eerste hand komen, dus vandaar mijn voorstel…

Wil je reageren en zeggen wat je van de Hierezitting vond? Graag!!

Laat dan aub meteen een reactie op dit bericht achter. Hoe? Door rechtsboven in dit bericht op “comment” te klikken en de rest wijst zich vanzelf.

Alaaf en laat van jullie horen!